cv-ketel-hoofd-1

Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud in Diessen (Hilvarenbeek)

Voor een aangenaam klimaat in huis is een goedwerkende en betrouwbare cv-ketel essentieel. Biedt uw huidige cv-installatie niet meer het gewenste comfort of heeft u steeds vaker last van storingen? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met Hoosemans Installatietechnieken uit Diessen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw situatie en weten precies welke cv-ketel voldoet aan uw wensen. Ook zijn wij de juiste partner voor het onderhoud en reparatie aan uw verwarmingsketel. Als ervaren installateur zijn we met name werkzaam in de regio Noord-Brabant.

Vaillant cv-ketels

Wij werken uitsluitend met de cv-ketels van Vaillant. Dat is niet zonder reden. Deze fabrikant biedt energiezuinige cv-ketels van hoge kwaliteit voorzien van de allernieuwste technieken. Voor iedere situatie, budget en wens is er een juiste Vaillant verwarmingsketel voorhanden. Onze installateur vertelt u er graag meer over!

ck-ketels-naast

Cv-ketel onderhoud volgens OK CV label

Voor een betrouwbare, veilige en energiezuinige werking van de cv-ketel is het belangrijk om deze regelmatig te laten onderhouden. Hoosemans Installatietechnieken is aangesloten bij OK CV, het label voor veilig en energiezuinig stoken. Alleen bedrijven die voldoen aan de strengste eisen mogen dit label voeren. Zo weet u zeker dat het cv-ketel onderhoud volgens de voorschriften van de fabrikant wordt uitgevoerd.

24/7 service bij storing

Wij begrijpen als geen ander dat een cv-storing veel ongemak met zich meebrengt en altijd komt op het verkeerde moment. Neem bij een defecte cv-ketel daarom direct contact op met onze storingsdienst via telefoonnummer 013-5042215.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud? Maak dan een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan bij Hoosemans Installatietechnieken uit Diessen. Als installateur staan voor u klaar in de omgeving van Noord-Brabant.


Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top